HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BELEN TAVA ESPRİSİ VE AKREDİTASYON UYARISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinde küle dönen ormanlık alanların yeniden canlanması projesi kapsamında fidan dikimi töreni için geldiği İskenderun’da Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ozan Kara, Meclis Başkanı İbrahim Kırıcı, Başkan Vekili Fuat Geçit, Meclis Başkan Vekili Gazi Kurtoğlu, Genel Sekreter Engin Vayısoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Karşılama sırasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na çiçek takdimini Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Gül Çetin yaptı.

Oldukça neşeli ve enerjik olduğu gözlenen Başkan Hisarcıklıoğlu, çiçek takdimi için Genel Sekreter Yardımcısı Gül Çetin’e teşekkür ederken, objektiflere poz verdi.
Tüm üyeleri neşeli ve enerjik bir şekilde selamlayan Hisarcıklıoğlu, bu kez özellikle ziyaret ederek üyelerle bir araya gelmek istediğini söyledi.

İskenderun Ticaret Borsası ziyaretinde üyelere 5 yıldızlı hizmet verilebilmesi açısından akreditasyon çalışmalarına, eğitime büyük önem verilmesi gerektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, oldukça neşeli ve keyifli geçen buluşmada Hatay’ın meşhur yemeği Belen Tava’ya olan özlemini ifade ederek, Kurtoğlu Restoran İşletmecisi Ticaret Borsası Meclis Başkan Vekili Gazi Kurtoğlu’na “Belen Tava borcunuz var” diyerek takıldı.

Gazi Kurtoğlu, ilk fırsatta Belen Tava borçlarını ödeyeceklerinin sözünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na verdi. Başkan Hisarcıklıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ozan Kara ve Meclis Başkanı İbrahim Kırıcı’ya günün anısına hediye takdim etti.