EN ÖZEL, GENÇ VE DİNAMİK BULUŞMA!

Genç ve Başarılı Dişhekimi Mehmet Ali Kör, Hatay Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel’i İskenderun çalışma ofisinde ziyaret etti.

Ziyaretin 14 Mart Tıp Bayramı’na denk gelmiş olması ise özel bir anlam kazandı.
Dişhekimi Mehmet Ali Kör, Milletvekili Abdulkadir Özel’e hediyesini takdim ettikten sonra, Hatay’a ve sorumluluk alanındaki ilçeler İskenderun, Arsuz ve Belen’e kazandırdığı hizmetler ve takibini yaptığı projeler için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Dişhekimi Mehmet Ali Kör, daha lise ve üniversite yıllarından bu yana bölgeye yeterince hizmet getirilmemesinin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, Vekili Özel döneminde yapılan hizmetler ve de hayata geçirilmesi beklenen proje aşamasındaki hizmetlerle açığın kapanacak olmasından dolayı mutlu ve memnun olduğunu söyledi.

Milletvekili Abdulkadir Özel de, Genç ve Başarılı Dişhekimi Mehmet Ali Kör’e ziyaretinden ve hediyesinden dolayı teşekkür ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Bölgenin sorunlarına ve ihtiyacı hissedilen hizmet ve projelerle ilgili duyarlılığından dolayı Dişhekimi Mehmet Ali Kör’e teşekkür eden Milletvekili Abdulkadir Özel, bölgede gerçekleştirilen projelerin yanısıra, takibi yapılan proje ihalesi ve onay bekleyen bir çok projenin olduğunu belirterek, Ankara’da Bakanlıklarda ve ilçe belediyelerinde çalışmaların devam ettiğine vurgu yaptı.

Ziyaretin akabinde Milletvekili Abdulkadir Özel ile Dişhekimi Mehmet Ali Kör hatıra fotoğrafı çekildiler.