DURMAK YOK!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve meclis üyeleri, Denizciler, Karayılan, Gültepe, Düğünyurdu ve daha birçok mahallede ziyaretlerde bulunarak, yapımına başlanan yatırımları inceledi, halkın talep ve beklentilerini dinledi.

İlk olarak Denizciler Mahallesi’nde yapım süreci devam Aile Sağlık Merkezi’nde incelemelerde bulunan heyet, tüm detayları kontrol etti. Başkan Fatih Tosyalı, “Aile Sağlık Merkezi yapım çalışmaları tamamlanması ile bölge halkına hizmet vermeye başlayacak” dedi.

KARAYILAN’A ‘HEYECAN PARK’
Heyet daha sonra, İskenderun Belediyesi tarafından Karayılan mahallesine yapılması planlanan “Heyecan Park” mesire alanı bölgesinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, “Değerli hemşerilerimize hizmet etme yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dediler.

Gültepe Mahallesinde yapım süreci devam Aile Sağlık Merkezi’nde de incelemelerde bulunan heyet, ardından Düğünyurdu’nda, ilçeye kazandırılacak olan 600 yataklı Yeni Devlet Hastanesi yerinde keşif yaptı.

Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, “İskenderun’umuzu daha ileriye götürecek bir çok projeyi hayata geçireceğiz” açıklamasında bulundular.

Gün içerisinde, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Yaran’ı iş yerinde ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunan heyet son olarak, İş kazası sonucu hayatını kaybeden Bestami Karakuş’un ailesine ve Kama ailesine taziye ziyaretinde bulundu.