TOSYALI HOLDİNG VİTES YÜKSELTTİ, İSKENDERUN 2.OSB’YE DEV YATIRIM!

İskenderun ve Osmaniye’de başlayan yatırım atağını önce Cezayir, şimdi de Senegal ve Angola’da sürdüren Türkiye’nin global demir çelik üreticisi Tosyalı Holding, İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı süren ve tamamlandığında 1.500’ü aşkın kişiye istihdam sağlayacak devasa yeni çelik yatırımıyla da, ülke ve bölge ekonomisine tam gaz destek sağlıyor.

DURMAK YOK!
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding CEO’su Dr. Suhat Korkmaz ile birlikte, İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde, Tosyalı Holding’in yeni yatırımında incelemelerde bulundu. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, yeni istihdam alanları yaratacak tesis hakkında heyete bilgi verdi.

YATIRIM GELİYOR, HATAY BÜYÜYOR
İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan çelik üretim tesisiyle ilgili değerlendirmede bulunan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. Yatırımımız, ülkemize, bölgemize, İskenderunumuz’a hayırlı olsun” dedi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan ise, Tosyalı Holding’in yeni yatırımının ilimiz ekonomisi, katma değer ve istihdam bakımından çok büyük bir önemi olduğuna vurgu yaparak, başarılı sanayici Fuat Tosyalı’yı kutladı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, “Sayısal, sözel, eşit ağırlık Allah ne verdiyse sahadaydık yine. Yatırım geliyor, istihdam geliyor, Hatay büyüyor” diyerek, dev yatırımın hayırlı olmasını diledi.