ÖZÇELİK İŞ SENDİKASI’NA ZİYARETÇİ AKINI HIZ KESMİYOR

Bölgemizin en güçlü kuruluşlarından olan Özçelik İş Sendikası, Osmaniye MHP İl Başkan vekili ve il yönetim kurulu üyeleri ile il genel meclis üyelerini ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Mehmet Güngör, “Değerli Başkanlarıma ve Yöneticilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Güngör, “Osmaniye bölgesinde 800’e yakın üyemiz ikamet etmektedir. Bu üyelerimizin sorunlarını Başkanıma iletme imkanımız oldu. Osmaniye – Hatay iki kardeş şehirdir. Bölge sorunları dediğimizde birbirinden ayrılmaz iki parçadan bahsediyoruz” dedi.

Özçelik İş Sendikası’nın sadece ücret sendikacılığı yapmadığını ifade eden Güngör, üyelerinin refahı ve mutluluğu için ve onların tüm sorunlarıylada yakından ilgilendiklerini belirtti.

Ayrıca bölgemizin iki güzide üniversitelerinin birlikte çalışmasının önemine vurgu yapan Güngör, İSTE ve KORKUT ATA üniversitelerinin de birlikte çalışma yaparak bölgemizdeki işsizlik ve istihdam konusunun çözümüne katkı sunmasını beklediğini belirterek, bu sorunların birlikte ve yerinde çözülmesi gerekliliğine vurgu yaptı.

MHP İl Başkan vekili Ceren Aybaba ise Özçelik İş Şube Başkanı ve Yönetiminin bu güzel ve samimi karşılamaları, aynı zamanda bölgenin güncel sorunlarının karşılıklı müzakere edilme fırsatı yakalanmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, sık sık bir araya gelme arzusunda olduklarını, başkan Güngör’ün birlikte ve yerinde çözüm önerilerini desteklediklerini belirtti.

Ziyaret sonunda yeni hizmet binasını gezen misafirler binanın kazanılmasında emeği geçen başta Genel Başkan Yunus Değirmenci ve tüm ekibine teşekkür ettiler.