ARSUZ’DA AŞK ENGEL TANIMADI

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Özel İnsanlar Derneği yönetimi ile birlikte, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Hasret ve Tuğrul Yorgun çiftini ziyaret etti.

Hasret ve Tuğrul çifti aşkın engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Doğuştan ortopedik engelli olan ve yürüme zorluğu çeken Hasret, 11 ay önce hayatını Tuğrul ile birleştirdi. Birbirlerini seven ve sonsuza dek birlikte yaşama sözü veren çiftin yakın zamanda bebekleri dünyaya gelecek. 7 aylık hamile olan Hasret, sevginin, askın önünde hiçbir engelin olmadığını belirtti.

Bu güzel çifte her zaman destek olacaklarını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Tuğrul ve Hasret birbirlerini sevdiler. Karşılarına değişik engeller çıkmasına rağmen azimle yürüdüler ve bir araya gelerek aile kurdular. Bu arkadaşlarımız bütün dünyaya, insanlığa bir ders vermiş oldular. Azmin, sevginin sonucunun ne olacağını da göstermiş oldular. Biz de tabi belediye olarak bu arkadaşlarımızın her şekilde yanındayız. Kaymakamlık da, Sivil Toplum Kuruluşları da destek verdiler. İnşallah temennimiz bu sevgiye layık, iyi bir aile olarak, hayatları boyunca mutlu bir şekilde sürdürecekler. 7 aylık hamilelikleri var. Sağlıklı ve güzel bir evlada kavuşacaklar. Tekrardan onlara mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Bugün Hasret ile Tuğrul’un, medeniyetler şehrinden bütün dünyaya güzel bir mesajları var. Onların bu mutlu gününü paylaşmak için bir araya geldik. Yaklaşık bir yıl önce, zorluklara rağmen sevginin önüne hiçbir engelin geçemeyeceğini net bir şekilde gösterdiler. Bugün evliliklerinin 11. ayındalar ve bebek bekliyorlar. Bu anlamlı mesajı herkese veriyorlar. Aşkın engel tanımayacağını Arsuz’umuzdan, güzel ilçemizden verdikleri için de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz de Kaymakamlık, Belediye, Özel İnsanlar Derneği, Arsuz İş İnsanları Derneği olarak desteğimizi her zaman vereceğimizi, yanlarında olacağımızı buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Ziyarete; Arsuz İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer, Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara, Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır da katıldı.