ARSUZ’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve beraberindeki heyetle birlikte, Arsuz’da yaşanan yoğun yağış ve etkili fırtına nedeni ile bölgeyi ziyaret ederek üreticilere ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Kaymakamı ve Arsuz Kaymakam Vekili Hayrettin Baskın, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz ve DSİ Bölge sorumlusu mühendis Hüseyin Murat, bölge muhtarları ile birlikte Arsuz’da kuvvetli fırtınadan ve yağıştan etkilenen bölgelerde vatandaşların evlerinde ve üreticilerin arazilerinde incelemelerde bulundu.

ARPAGEDİK- HÜYÜK-ARPAÇİFTLİK’TE İNCELEMELERDE BULUNULDU
Başkan Tosyalı, Belen Kaymakamı ve Arsuz Kaymakam Vekili Hayrettin Baskın, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz ve DSİ Bölge sorumlusu mühendis Hüseyin Murat, bölge muhtarları ile birlikte Arpagedik, Hüyük, Arpaçiftlik, Arsuz merkezde balıkçı esnafını ziyaret etti.

BALIKÇI ESNAFI ZİYARET EDİLDİ
Kuvvetli fırtınadan ve yağıştan etkilenen bölgelerde, vatandaşların evlerinde ve üreticilerin arazilerinde incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, “Değerli hemşerilerimize üreticilerimize ve balıkçı esnafımızdan bilgiler alarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Arsuz Kaymakamlığımız ve ilgili kurumlar hasar tespit çalışmaları yapmaktalar. Devletimiz tüm birimleri ile sahada. Hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve memleketimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” şeklinde konuştu.

HER DAİM YANLARINDAYIZ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Biz de hem hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de her daim yanlarında olduğumuzu bizzat söylemek için buradayız. Arsuz’umuza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.