İSTE, SANAL TANITIM FUARINDA YER ALACAK

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Türkiye’nin 16 farklı şehrinden üniversitelerin evlerinize konuk olacağı sanal fuardaki yerini aldı.

Üniversite öğrencisi olmaya aday öğrencilerin istedikleri bölümler ve okullar hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilecekleri üniversite tanıtım fuarları pandemi koşulları nedeniyle yeniden sanal ortamda düzenleniyor.

16 şehirden 50’den fazla devlet ve vakıf üniversitesinin katılım göstereceği fuarda yerini alan İskenderun Teknik Üniversitesi, İSTE adayları ile buluşacak. Eket Fuarcılık tarafından organize edilen çevrimiçi fuarda adaylar, İSTE hakkında merak ettikleri sorulara 9 Ocak Cumartesi günü 11.00- 18.00 saatleri arasında ilk ağızdan yanıt bulacaklar.

24 Nisan tarihine kadar sanal fuara https://unitercih.com/ adresinden erişim sağlanabildiği gibi IOS ve Android mobil uygulama üzerinden de erişim sağlanabilecek. Fuarda öğrencilerin kurumlar, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkanları, sosyal ve kültürel faaliyet olanakları hakkında bilgi edinmeleri ve 2 ya da 4 yıl öğrenim görecekleri kampüsleri görmeleri mümkün olabilecek.

‘BAŞARINIZI ŞANSA BIRAKMAYIN’
Üniversite tanıtım fuarlarının adayların bilinçli ve daha doğru bir program ve üniversite tercihi yapabilmesine katkı sunması bakımından önem arz ettiğini belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Üniversitemizin kurulduğu günden bugüne geçen kısa zamanda ortaya koymuş olduğu başarılar bundan sonraki başarılarının teminatı olacaktır. Yeniliğimizin heyecanını sizlerin gençlik heyecanıyla birleştirmek ve yeni başarılara beraber imza atmak İSTE’riz. İskenderun Teknik Üniversitesi’ni tercih ederek ülkemizin 11 teknik üniversitesinin birinde, Akdeniz’in yanı başında, inovasyonu ve girişimciliği önceleyen ve teknolojiye odaklanan ‘özgün’ bir üniversitenin parçası olabilir ve başarınızı şansa bırakmak yerine onu inşa edebilirsiniz” dedi.