İSTE REKTÖRÜ DEPCİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım ve Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Çam, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım ve Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Çam, İskenderun ve çevresinde pandemi sürecinde olumsuz tablonun en az seviyede olması adına sağlık çalışanlarına destek olan İskenderun Teknik Üniversitesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başhekim Dr. Veysel Yıldırım ve Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Çam’ın teşekkür ziyaretinde, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye, üniversite Genel Sekreteri Yahya Kılıç da eşlik etti.

DESTEK ARTARAK DEVAM ETTİ
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin pandemi sürecince göreve başladığı ilk andan itibaren kendilerinin yanında olduğunu belirten Başhekim Dr. Veysel Yıldırım; “Özellikle artan vakalar sonrasında bu desteğin de artması dolayısıyla mutlu olduklarını” ifade ederek, şöyle konuştu:

ŞAHSİ DESTEK SUNDU
“İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci hocamıza bu vesileyle bir kez daha içtenlikle teşekkür etmek istiyorum, çünkü Rektör hocamız sadece üniversite imkânlarını değil, aynı zamanda şahsi olarak da bireysel desteklerini bizlerden hiç bir zaman esirgemedi ve her zaman yanımızda oldu” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ
“Pandemi sürecinin başından itibaren sağlık çalışanlarımız en fazla fedakârlığı ve öz veriyi gösterenler oldular, onlara gerçekten de minnettarız” diyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’de “İnşallah korona virüsten en kısa sürede kurtuluruz. Bu süreçte bizler elimizden gelen ne varsa, hem kurumsal hem de bireysel anlamda gücümüz ölçüsünde destek olmaya çalıştık. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sn. Başhekimimiz Veysel Yıldırım ve Başhekim Yardımcımız Sn. Ali Çam beylere teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.