İSTE, ARA TATİLDE DE ARA VERMİYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) eğitim, kültür, araştırma ve sanatsal etkinliklerine sömestr tatilinde de hız kesmeden devam ediyor.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), uzaktan eğitim sürecinin başladığı ilk günlerden bu yana İSTE aile üyeleriyle etkileşimlerini çevrimiçi sürdürmeye devam ediyor. İlk ve orta dereceli okullara ara tatilin başlamasıyla birlikte birbirinden farklı ve bir o kadar da eğlenceli organizasyonlar çocukları bekliyor.

SIRADA SÖMESTR KAMPI VAR
İSTE Çocuk Üniversitesi Sömestr Kampı’nda 5-15 yaş aralığında çocuklar İSTE’nin güçlü akademik kadrosunun deneyimlerinden faydalanarak teknik, ekolojik, sanatsal, görsel ve algısal yeteneklerini geliştirme fırsatı bulabilecekler. Tüm çocukları gündüz izin saatlerinde gezmeye ve keşfetmeye; evde oldukları saatlerdeyse etkinliklere katılmaya davet eden İskenderun Teknik Çocuk Üniversitesi’nin çevrimiçi etkinlikleri, 22 Ocak 2021 tarihinde başlayacak ve 3 hafta sürecek.

KAYDOLMAYI UNUTMAYIN
Konuyla ilgili İSTE Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “eğlence ve bilgi dolu etkinliklere katılmak İSTEyenlerin İskenderun Teknik Çocuk Üniversitesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden mesaj göndererek etkinliklere kaydolmaları gerektiği” hatırlatıldı. Açıklamada “Bu ve sonraki etkinlikleri kaçırmamak için İSTE’yi sosyal medyadan takip edebilirsiniz” denildi.