İSKENDERUN FK’NIN ‘ADIVAR’

Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısına hızlı girdi. Turuncu mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü, Maltepe Hasan Polat stadında yapılan karşılaşmada Halide Edip Adıvar Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 2-1 mağlup ederek, 3 puanı kaptı.

Levent Gümüşdere, Fatih Pazı ile Alp Osman Karaosmanoğlu’nun yönettiği karşılaşmada misafir ekip İskenderun Futbol Kulübünün gollerini 15. dakikada Burak Temir, 74. dakikada da Emre Hasan Balcı atarken, ev sahibi Halide Edip Adıvar Spor’un tek golünü ise 44. dakikada Said Can Açıkalın attı.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Futbol Kulübü puanını 21’e çıkartırken, Halide Edip Adıvar Spor’da 17 puanda kaldı.

BAŞKAN YILDIZ FUTBOLCULARI AYAKTA ALKIŞLADI
İskenderun Futbol Kulübü Başkanı Abdulaziz Yıldız, maçın bitiş düdüğünün ardınan elde ettikleri başarıdan dolayı teknik heyet ve tüm futbolcuları ayakta alkışlayarak tebrik etti.

İskenderun Spor’un eski futbolcularında (Korsan Kemal) lakaplı Kemal Özcan, Kelebek Nurettin, Kaleci İsmet, spor camiasının yakından tanıdığı hemşehrimiz Erhan Gündüz’ün de bulunduğu turuncu mavili sevdalıları da izledi.