İSKENDERUN FK, 2.YARIYA BOMBA GİBİ DÖNÜYOR!

Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek Limak Atlantis Oteli’nde yoğun ve sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Teknik Direktör Yusuf Tokaç önderliğinde başarılı bir çalışma dönemi geçiren İskenderun FK; Muhammed Emin Yavaş, Serdar Yıldırım, Kadir Bilimlier’i de kadrosuna kattı.

Yeni transferlerle takımın gücüne güç katan turuncu mavili ekipte Kulüp Başkanı A.Aziz Yıldız’ın maddi ve manevi katkısı takdire şayan!
Takımı ikinci yarıya büyük ölçüde motive eden Başkan Yıldız, futbolcuları taşıyan otobüsü de turuncu mavili motiflerle giydirdi.

İskenderunspor sevdalısı ve aynı zamanda varını yoğunu ortaya koyarak, takımın başarısı için canla başla katkı sunan Başkan Yıldız, her koşulda takıma sahip çıkmayı sürdürüyor.

İskenderunspor taraftarları da şehrin bir çok noktasına “İskenderun seninle gurur duyuyor” pankartları asarak, kulüp başkanı A.Aziz Yıldız’a her fırsatta teşekkür ediyor.

Taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu A.Aziz Yıldız’a cesaretinden ve gösterdiği fedakarlıktan ötürü, sevgi gösterisinde bulunuluyor.
Haber: Yılmaz AKPINAR