BURADA GÜN BATIMI BİR BAŞKA GÜZEL!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bizler için çalışıp çabalayan, fedakar öğretmenlerimize büyük kıymet veriyor.
Arsuz Öğretmenevi çatısında bulunan teras katını restore ettiren Kaymakam Sarı, öğretmenlerimiz için oldukça rağbet gören, standartları çok iyi ve manzarasıyla büyüleyen bir tesise hayat veriyor.

Öğretmen buluşmaları, konaklama ve daha saymakla bitmeyecek birçok aktiviteye olanak sağlayan Teras Kafe tamamlandığında, bir kez olsun günbatımı ve muhteşem manzaraya karşı oturup bir çay içmelisiniz!

Arsuz Öğretmenevi, en güzel manzaraya sahip tesislerinden biri.. 30 oda, 80 yataklı olan Öğretmenevi’nin çatısında bulunan teras katının restorasyonu; gerek kurumun birikimleri, gerekse de bakanlık destekleri ile standartları çok iyi, manzarası çok güzel ve halka açık bir kafeye dönüştürülüyor.

365 GÜN KÜTÜPHANE HİZMETİ
2018 yılının Mayıs ayında Uygulama Oteli iken bazı sebepler ve ihtiyaçtan dolayı Öğretmenevi’ne çevrilen tesis, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve kurum müdürü İbrahim Kesik’in başarılı çalışmalarıyla muhteşem bir güzelliğe kavuşuyor. Giderlerinin bir kısmını öz kaynaklarından, bir kısmını da Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in destekleriyle bakanlık tarafından karşılanan, deniz ve şehir manzaralı Teras Kafede yılın 365 günü kütüphane hizmeti verilecek.

Lavaboların tamamen yenilendiği, yeni açılır kapanır teras oluşturulduğu, kitaplık ve şömine ile çeşitli tesisat bakım ve onarım çalışmaları, ahşap, duvar kağıdı ve çini çalışmalarının ardından, Arsuz’a ve turizim bölgesine yakışır bir kafe oluşturuldu.

Her zaman çağdaş hizmet anlayışı ve profesyonel personeli ile geniş hizmet portföyüne sahip kafede; serpme kahvaltı, sıcak-soğuk içecekler, aperatif yiyecekler vs. alanında hizmet sunacak.

Emeği geçen, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’e, Kurum Müdürü İbrahim Kesik’e teşekkür eder, Arsuz Öğretmenevi Teras Kafe’nin Arsuz’a ve Hatayımız’a hayırlı olmasını dileriz.