ARSUZ’DA YOĞUN MESAİ

Geçtiğimiz günlerde yaşanan kuvvetli yağış sonrasında balıkçı esnafı mağduriyet yaşamıştı. Hem bu sorunları çözüme kavuşturmak hem de yapımı devam eden projeleri yerinde incelemek üzere AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz’da tam gün mesai yaptı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel; Hatay Valisi Rahmi Doğan, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile birlikte, Arsuz ve İskenderun’da faaliyet gösteren balıkçı esnafı ile Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi’nde bir araya geldi.

Geçimini balıkçılıkla sağlayan esnafa daha güvenli ve huzurlu faaliyet yapması için taleplerini dinleyen heyet, çözüm yollarını istişare etti.

BALIKÇI KORUNAĞI YAPILACAK
Hatay Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel, balıkçıların mağduriyetinin giderilmesi için Arsuz Belediyesi, Devlet Su İşleri (DSİ) ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ortak teknik çalışma yapması ve 30-40 balıkçı teknesinin girebileceği balıkçı korunağı yapılması konusunda mütabık kalındığını söyledi.

HAYIRLI OLSUN
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Suzan Şahin ve beraberindeki heyet ile Arsuz Pirinçlik’te evi fırtınada zarar gören Züleyha Kara ve ailesini ziyaret etti. Vali Doğan, yapımı tamamlanan evi için hayırlı olsun dileklerini ileterek, vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Rahmi Doğan, gün içerisinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Arsuz’da yapılacak olan Cami inşaatı proje alanında incelemelerde bulundu. Ayrıca, Arsuz Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Heyet son olarak, Arsuz Nergizlik Mahallesi’nde yangın dolayısıyla evi yanan Kore Gazisi Mehmet Şeker’i ziyaret ederek, yapımı tamamlanan evi için hayırlı olsun dileklerini iletti.
Haber: Yılmaz AKPINAR