TÜGVA, ARSUZ’DA YİNE HALKIN YANINDA OLDU

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Başkanlığı ve Arsuz temsilciliği, Covid 19 salgın sürecinde halkın maske, mesafe ve hijyen kuralları gibi tedbirlere uyması için maske dağıttı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, TÜGVA Hatay il Başkanı Sinan Köklü, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Ölmez, Arsuz Temsilcilik Başkanı Serdal Gökpınar, Arsuz Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Yılmaz, esnaflara, kamu kurumlarına ve vatandaşlara 3 bin maske dağıttılar.

Maske dağıtımı sırasında esnaflara ve vatandaşlara maske takmanın ve mesafe kuralına uymanın önemini anlatan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile TÜGVA heyeti, Covid 19 salgın sürecini sağlıkla atlatmanın önemine vurgu yaptı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı önderliğinde TÜGVA Hatay İl Başkanlığının Arsuz’da maske dağıtımı yapması vatandaşlardan büyük takdir görürken, özellikle kış aylarında grip ve nezle gibi soğuk algınlığı hastalıklarının da yaygınlaşmasıyla Covid virüsünün yayılma riskini arttırdığı bilgisini de paylaştılar.

Arsuz genelinde esnaflara, vatandaşlara ve kamu kurumlarındaki memurlara maske dağıtımı sırasında kurallara uyulduğu dikkatlerden kaçmadı. TÜGVA Hatay İl Başkanı Sinan Köklü ve teşkilat başkanları, TÜGVA’nın çeşitli branşlarda açtığı kurslara katılan kursiyerleri de ziyaret ederek maske verdiler.
HABER MERKEZİ