SEVGİ VARSA ENGEL YOK!

İskenderun’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü araç vermeye devam eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak adına belediyemizden talepte bulunan ihtiyaç sahibi 20 vatandaşımıza daha Akülü Tekerlekli Sandalye hediye ettik” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ihtiyaç sahibi 20 vatandaşımıza daha akülü tekerlekli araç hediye etti. İskenderun Belediyesi önündeki açık alanda yapılan akülü tekerlekli sandalye dağıtım programında konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar engelli kardeşlerimizden gelen tüm akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşıladık. Bugün de ihtiyaç sahibi 20 vatandaşımıza akülü tekerlekli araç daha hediye ettik. Belediyemizin imkanları ölçüsünde engelli kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Dağıtıma, ailelerinin yardımı ile gelen engelli vatandaşlar akülü araçlarına kavuşmanın büyük sevincini yaşadı.

Belediye Başkan Tosyalı, engellilerin her yönüyle hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştıklarının altını çizerek “Rabbimden tüm engelli kardeşlerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.