SEN BEN YOK, HATAY VAR!

Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir ve Serkan Topal bir araya gelerek, başta Covid 19 salgınıyla mücadele ve alınacak tedbirler olmak üzere, Hatay’ın temel meselelerini konuşup önemli değerlendirmelerde bulundular.

Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik, Suzan Şahin ve Lütfi Kaşıkçı’nın da süreci birlikte yakından takip ettikleri değerlendirmede, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde Hataylı hemşehrilerimizin dikkati ve devletimizin desteğiyle bu zor günleri atlatacağız” denildi.

Milletvekili Abdulkadir Özel, “Bugün de böyle.. Toplantımızı bitirdik. İçişleri ve Sağlık Bakanlarımızla da görüşeceğiz.. Sürecin başından itibaren görüştüğümüz gibi.. Hatay söz konusu olduğunda her zaman bir araya gelip görüştüğümüz gibi.. Vekaletini aldığımız hemşerilerimizin her zaman beklenti, talep ve önerilerinin takipçisi olmaya gayret ettiğimiz gibi..
Sabahat Özgürsoy Çelik, Suzan Şahin ve Lütfi Kaşıkçı Vekillerimiz de bizimle birlikte süreci yakından takip ediyorlar. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
Hep birlikte el ele verip bu günleri de atlatacağız inşallah. Devlet olmak yerine Millet olmayı tercih eden Hatay’ın kıymetli evlatlarına hizmet etme şerefini ifa etmenin gayretiyle hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.