İSTE KAMPÜSÜNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin en yeni ve en başarılı teknik üniversitelerinden olan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) merkez kampüsü her geçen gün büyümeye ve güzelleşmeye devam ederken, pandemi sürecine karşın ekipler kontrollü olarak çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

CAMİ VE SPOR SALONU İNŞAATI SÜRÜYOR
Bir yandan yakın bir zaman önce İSTE kampüste dualarla temeli atılan İSTE Hacı Mehmet Karatoyuk camii inşaatı İSTE kampüs girişinde devam ederken, diğer yandan tamamlandığında yalnızca İSTE öğrencilerine değil tüm İskenderun halkına hizmet verecek olan İSTE spor salonunda inşaat çalışmalarında sona geliniyor. Salon tamamlandığında basketbol, voleybol ve hentbol başta olmak üzere birçok spor branşında çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapılabilecek kapasitede olacak.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İskenderun Ticaret Odası’nın katkılarıyla tamamlanan İTSO bulvarıysa bisiklet ve yürüyüş yolu, yeşil alan ve ışıklı süs havuzları başta olmak üzere birçok özelliğiyle İSTE kampüse adeta ayrı bir renk kattı. Yeni fakülte ve idari binaların tamamlanmasıyla kampüs içerisindeki yollarda da asfaltlama çalışmalarına ara vermeyen İSTE yönetimi, mevsim şartlarına uygun olarak çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN TOSYALI: ‘İSTE’YE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı teknik ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “İskenderun Teknik Üniversite’miz İskenderun’umuz için önemli bir değerdir. Üniversitemize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de yeni bir kampüs oluşturmak için gayretle çalıştıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Bugüne kadar destek veren kurum ve şahıslara teşekkür ediyorum. Asfalt ihtiyacımız olan noktalarda yardımlarını eksik etmeyen İskenderun Belediyesi’ne ve değerli Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Bey’e bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum” dedi.