HATAY’A 35 YENİ AMBULANS!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 35 ambulansın kente ulaştığını bildirdi.
Vali Doğan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığınca vatandaşlara en iyi hizmetin sunulabilmesi için gönderilen 35 ambulansın kente ulaştığını belirtti.

Vali Doğan, “Milletimize hizmet yolunda imkanlar oluşturan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİ SÜREKLİ TAKİPTE
Hatay Milletvekillerinin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptıkları ziyaretin ardından yaşanan olumlu gelişmeler etkisini gösteriyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “35 yeni ambulansımız Hatay İl Sağlık Müdürlüğümüz’e ulaştı. Ocak ayı itibariyle 10 ambulans daha gelecek. Eskiyen ambulanslarımızı da hasta nakil aracı olarak kullanmaya devam edeceğiz. Çok şükür alınan tedbirlerle Hatay’da vaka sayısı, yoğun bakım tedavisi gören hasta sayısında düşüş var. İnşallah bu sayı daha da düşecek” dedi.

20 milyon nüfuslu İstanbul’a 60 ambulans gönderilirken, 1,5 milyon nüfuslu Hatay’a 45 ambulansın gönderilmesi, ilimize verilen önemi göstermeye yetiyor!

Bu ambulanslar, İl Sağlık Müdürlüğü’nce, vaka sayısına göre ilçelere dağıtılacak.
Haber: Yılmaz AKPINAR