ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK, OLMADI, HAKKINIZI HELAL EDİN

Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü’nde son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Temel Taylan görevinden istifa etti.

Teknik Direktör Temel Taylan yaptığı açıklamada, “Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar turuncu mavili camiada olduğu gibi bizleri de derin üzüntü içerisinde bırakmıştır. İskenderun Futbol Kulübünün başarısı için elimizden geleni yaptık. Tüm bunlara rağmen başarılı olamadık. Takımın önünü açabilmek için karşılıklı anlaşarak istifa etmek zorunda kaldık. Bizleri yalnız bırakmayan yönetimimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyor, İskenderun Futbol Kulübümüze başarılar diliyoruz” dedi.

İskenderun Futbol Kulübü yönetimi de yaptığı açıklamada, “Teknik Direktörümüz Temel Taylan ile bu gün yaptığımız toplantıda istifa ettiğini tarafımıza bildirmiştir. Bizlerde bunu olumlu karşıladık. Yönetim kurulu olarak bu güne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı bizlerde hocamıza teşekkür ediyor, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diliyoruz” denildi.