UYGUN AVM İSKENDERUN’DA AÇILDI

Hediyelik eşya, ev eşyası ve zücaciye alanında İskenderun’a yepyeni bir soluk getirecek olan UYGUN AVM İskenderun mağazası hizmetine açıldı.

Çay Mahallesi Emniyet Müdürlüğü Karşısı Ramada Otel Yanında Seron Rezidans’ta açılan UYGUN AVM İskenderun açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, kalabalık halk topluluğu ve birçok davetli katıldı.

Açılış töreninde kurdeleyi kesen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye genelinde faaliyet gösteren firmanın 82. Şubesini İskenderun’a açan UYGUN AVM sahipleri Seyfettin Çildavul ile Ferit Savaş’a yatırım ve istihdama katkılarından dolayı teşekkür edip bol kazançlar hayırlı işler temennisinde bulundu. UYGUN AVM’nin İskenderun’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılışa özel fiyatları duyan vatandaşların akın ettiği, herkese, her keseye uygun kaliteli ürünlerin sergilendiği UYGUN AVM İskenderun mağazasında eviniz ve işyeriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürün çeşitlerine ekonomik fiyatlarla sahip olabileceksiniz.