ÖĞRETMENİMİN KADRAJINDAN FOTOĞRAF YARIŞMASI & SERGİSİ

İskenderun Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile öğretmenler arası fotoğraf yarışması ve sergisi düzenliyor. Düzenlenen yarışma hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediyemiz tarafından 24 Kasım 2020 Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen fotoğraf yarışmasına 20 Kasım 2020 Cuma günü saat 17.00’ye kadar başvuru alınacaktır. Yarışmaya Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Resmi ve Özel okullarda ve kurumlarda çalışan öğretmen, yöneticiler başvurabilecektir. Yarışmanın amacı, Öğretmenlerde fotoğrafçılığa olan ilginin artırılması, 24 Kasım etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimiz ile ilgili farkındalık oluşturmak ve Öğretmenlerimizin bireysel yeteneklerinin geliştirilmesi ve potansiyellerinin ortaya çıkarılmasına destek olmaktır” dedi.

Yarışmanın temasının eğitim, öğrenci ve doğa olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Yarışmaya katılım bedelsizdir. Her katılımcı en çok 3 eserle yarışmaya katılabilir. Ancak sadece bir eseri sergiye dahil edilecek ya da ödüllendirilecektir. Yarışmada dereceye giren ilk üç kişiye çeşitli hediyeler verilecektir. Yarışma ile ilgili detaylı bilgilere www.İskenderun.bel.tr resmi web adresinden ulaşılabilmektedir” şeklinde konuştu.