İSKENDERUN’DE MASKE, MESAFE VE HİJYEN DENETİMİ

İskenderun’da, İçişleri Bakanlığının denetim genelgesi çerçevesinde İskenderun Kaymakamlığı başkanlığında korona virüs denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanlığının denetim genelgesi çerçevesinde İskenderun’da yoğun olan caddeler, iş yerleri, semt pazarı, otogar, dolmuş durakları ve ara sokaklarda işletmelerde tedbirlere uyulup uyulmadığının kontrol edildiği denetimlere İskenderun Kaymakamlığı başkanlığında İskenderun ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ve müdürlük personelleri, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ve personelleri ile genel kolluk birimleri katıldı.

Genelge çerçevesinde alınan kararların uygulanıp uygulanmadığı yapılan bu denetimlerle esnaflara ve vatandaşlara salgınla mücadelede en etkili kurallar olan maske, mesafe, temizlik konularında hatırlatmalarda bulunuldu.

Yapılan bu denetimlerde vatandaşların maske, mesafe ve temizlik kurallarına karşı bir duyarlılık oluşturulduğu belirtildi. Denetimler, maske, mesafe ve hijyen ile işyerlerinde belirlenen kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunulması ile sona erdi.
HABER MERKEZİ