GÜZELMANSUR’A ÖNEMLİ GÖREV

CHP, kurduğu Ekonomi Masası’nda Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’u görevlendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla kurulan Ekonomi Masası; Türkiye’nin en önemli sorunu olan ekonomik sorunları tüm yönleriyle tespit ve analiz edecek, çözüm üretecek, ekonomi alanında stratejiler geliştirecek.

Aynı zamanda TBMM’de Dış İşleri Komisyonu ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar komisyonlarında da görev yapan CHP’li Güzelmansur, yeni görevi ile ilgili “Ülkemizin en öncelikli ve can yakıcı sorunu ekonomidir. Ülkemizin ekonomik sorunlarının çözümünde de vizyonuyla, politikalarıyla, kadrolarıyla en ehil Parti CHP’dir. Ben de CHP Ekonomi Masası’nda görev yaparak ülkemizi bulunduğu ekonomik buhrandan çıkaracak çözüm önerilerine katkıda bulunacağım için oldukça memnunum” dedi.

CHP EKONOMİ MASASI HATAY’A GELİYOR
81 ili dolaşarak ekonominin nabzını tutacak olan CHP Ekonomi Masası’nın bu haftaki durakları Mersin, Adana ve Hatay olacak.
Ziyaret ettikleri illerde iş insanları ve üreticilerle bir araya gelecek olan CHP Ekonomi Masası’nda görev alan diğer isimler ise şunlar:
Faik Öztrak, Lale Karabıyık, Selin Sayek Böke, Aykut Erdoğdu, Veli Ağbaba, Orhan Sarıbal, Fethi Açıkel, Bülent Kuşoğlu, Çetin Osman Budak, Gökhan Zeybek, Mehmet Akif Hamzaçebi, İlhan Kesici, Ahmet Akın, Bedri Serter, Bihlun Tamaylıgil, Tahsin Tarhan, Özgür Karabat ve Abdüllatif Şener.