YÜKSELİŞ KOLEJİ 1962 FİDANLA SEVGİYİ YEŞERTECEK

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, geçtiğimiz hafta Belen’de çıkan ve ardından Arsuz ve İskenderun’da ormanlık alanları küle çeviren, yaşam alanlarını kullanılamaz hale getiren yangının ardından her konuda olduğu gibi yine sorumluluk aldıklarını açıkladı.

Öktem, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen’in sosyal sorumluluk projelerinde bugüne kadar olduğu gibi yine aynı şekilde fazlasıyla hassas olduğuna dikkat çekerek, yaraların sarılması konusunda üç ilçede kaymakam ve belediye başkmanlarını ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunduğu hatırlattı.

Bölgede yaraların sarılmasında devletin ve milletin emrinde olduklarını belirten Aykut Davut Öktem, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün en güzel örneğinin sergilenmesinde her zaman olduğu gibi ön safta yer alacaklarına vurgu yaptı.

Bölgede başlayan fidan dikme kampanyasına Yükseliş Koleji’nin kuruluş tarihinin 1962 olması nedeniyle kampanyaya 1962 fidanla katkı vereceklerini açıklayan Aykut Davut Öktem, sadece bir eğitim kurumu olmadıklarına dikkat çekti ve “Bölgemiz yüzyıllardır kardeşliğin din, dil, ırk ve etnik köken ayrımı olmaksızın sürdüğü eşine ender rastlanan coğrafyalardan bir tanesi. Kardeşlik, yardımlaşma kültünün bizlere öğrettiği, yaşam biçimi haline getirdiğimiz yardımlaşma duygusu sorumluluk almamızı gerektiriyor. Her konuda olduğu gibi bölgemizin yeniden yeşillenmesi, gelecek nesillere yemyeşil bir doğa ve bitki örtüsü bırakma arzumuz sonucunda 1962 fidanla kampanyaya dahil olduk. Yaraların sarılmasında, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucumuz Nuri Üysen, Yönetim, öğretim kadrosu, veli ve öğrencileriyle üzerine düşeni yapmaya devam edecektir” dedi.