TÜM İMKANLARIMIZLA VE DUALARIMIZLA HATAYLI KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, dün başlayan ve Hatay’ın birçok bölgesine sıçrayan yangınla ilgili olarak, “Tüm Hataylı hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
Değirmenci, “Herhangi bir can kaybı yaşanmamış olması tek tesellimiz. İnşallah bir evvel yangın kontrol altına alınır. Bu elim olayda Özçelik-İş Sendikası olarak hem İskenderun Şubemizle hem de Genel merkez olarak tüm imkanlarımızla ve dualarımızla Hataylı kardeşlerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi.

Hatay’ın Belen ilçesinde dün başlayan ve İskenderun ile Arsuz ilçelerine sıçrayan yangını söndürme çalışmaları sürerken Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’den destek açıklaması geldi.

Genel Başkan Değirmenci, Hatay’ın Özçelik-İş Sendikasının dününde bugününde ve yarınında önemli bir yeri olduğunu dikkat çekerek, “Sendika olarak sadece işletmelerde değil, bir sivil toplum örgütü olmanın gereği olarak tüm Hatay’ın sorunlarının çözümünde bizler hep var olduk, olmaya devam edeceğiz. Bugün etkisini hala sürdüren yangın yüreklerimizi dağladı, ciğerlerimizi yaktı. İnanıyorum ki, bu üzücü hadisenin neden olduğu yaralar devletiyle, sivil toplum örgütleri ve bölge halkıyla el ele vererek en kısa sürede sarılacaktır” şeklinde açıklamada bulundu.

“ALLAH YARDIMCILARI OLSUN”
Hatay’da yaşanan yangın nedeniyle derin bir üzüntü ve endişeli bir bekleyiş içinde olduklarının kaydeden Genel Başkan Değirmenci, “Böylesine büyük bir yangınla canı pahasına mücadele veren tüm ekiplerimizin Allah yardımcısı olsun. Rabbim görünür görünmez bütün afetlerden milletimizi korusun” dedi.