TOBB VE İTSO OLARAK ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, hafta sonu Belen İskenderun ve Arsuz’da meydana gelen orman yangınında iş yerleri yanan üyeleri ziyaret ederek fabrikalarında incelemelerde bulundular.

Hafta sonu meyana gelen orman yangınında yüzlerce dönüm orman yanarken, ev ve iş yerleri de çıkan yangında hasar gördü. Can kaybının yaşanmadığı orman yangınında özellikle Belen-Sarımazı Arsuz Nardüzü bölgesinde faaliyet gösteren ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan fabrikalarda maddi hasarlar oluştu.

Yangında büyük hasar oluşan Eksper Filtre, Nas Gıda fabrikalarını ve Cansu Antrepoları’nı ziyaret eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, el birliği ile acıların sarılacağını belirterek, iş yeri sahiplerinin acılarına ortak oldular ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hatay’da meydana gelen orman yangınını haberini alır almaz TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kendilerini aradığını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “TOBB Başkanımız ve İTSO olarak yangında zarar gören üyelerimizin yanlarında olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyor, Tekrar geçmiş olsun diyoruz. Tek tesellimiz yangında can kaybının yaşanmamasıdır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.