PANDEMİ DENETİMİNDE ROTA, DENİZCİLER!



İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in koordinasyonuyla, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların yöneticileri ve personelleri, mahalle muhtarları, esnaf ve meslek odaları temsilcileri, genel kolluk birimlerinin katılımıyla oluşturulan özel ekiplerce; Denizciler’de pandemi denetimi yapıldı.

“Kontrollü Sosyal Hayat” döneminde temel prensip ve esaslar olarak ön plana çıkan maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik hususların yanı sıra bütün iş kolları ve yaşamın tüm alanları için belirlenen tedbirler ve kurallara uyulup uyulmadığına dair denetimler titizlik ve hassasiyetle yapılıyor.

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosuyla gerçekleştirilen genel denetim çerçevesinde; Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kd.Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Fatma Tunç, Şöförler ve Otomobilciler Odası Şube Başkanı Erol Akın, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç’in katılımından oluşan heyet eşliğinde; Maske, mesafe ve temizlik vb. tedbir ve kurallara uyulup uyulmadığına yönelik inceleme ve denetim gerçekleştirilmesinin yanı sıra, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler.

DENİZCİLER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ’NE ZİYARET
Kaymakam İskender Yönden beraberindeki heyet ile birlikte; Denizciler Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ifade etti, aile hekimleri ile istişarede bulundu.