ORTAK HEDEF İSDEMİR’İN BAŞARISI

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, İsdemir’de çelik yürekli emekçilerle bir araya geldi.

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulunun işçilerle buluşma programına İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli, Genel Müdür Yardımcıları Sabri Kılıç ve Mehmet Pehlivan da eşlik ettiler.

İsdemir Genel Müdürü Mesut KEYFLİ, Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kuruluna İsdemir’in 50’nci kuruluş yıl dönümü anısına plaket takdim etti.
İsdemir Çelikhane yemekhanesinde üyeleriyle yemek yiyen Özçelik İş Sendikası yönetim kurulu, üyelerin talep ve beklentilerini dinlediler ve aynı anda İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli ile paylaştılar.

İsdemir’de huzur ve güven ortamının üretime katkısının büyük olduğunu belirten Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hakiş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, iş güvenliği başta olmak üzere, huzur ve güven ortamının sağlanmasında İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli’nin sendika ile oluşturduğu uyumlu çalışma ortamının başarıyı getirdiğine vurgu yaptı.

Türkiye’nin gözbebeği İsdemir’in başarıdan başarıya koşması, Covid 19 süreci dahil üretim hedeflerinin tutturulması için tüm çalışanların sorumluluğunun farkında bir şekilde hareket ettiklerini belirten Mehmet Güngör, karşılıklı fedakarlık yapılarak ortak hedefe ilerlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, İsdemir yönetimine, tüm çalışanlar ve ailelerine teşekkür etti.
HABER MERKEZİ