OLAY YERİNDE İNCELEME VE KAPSAMLI TEMİZLİK!

İskenderun Belediyesi ekipleri kentimizde dün gece gerçekleştirilen hain saldırı sonrasında yaşanan patlamadan zarar gören işyerlerinin ve evlerin olduğu bölgede temizlik çalışması yapıyor.

İskenderun’da iki teröristin etkisiz hale getirildiği patlamanın yaşandığı bölgede hasar tespit ve normalleşme çalışmaları sürüyor. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden çalışmaları yerinde inceledi.

Fener Caddesi’nde meydana gelen patlama sonrası, olay yeri ekiplerinin parmak izi ve delil toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabahın erken saatlerinde de İskenderun Belediyesi’ne bağlı ekipler, başkan yardımcıları Mehmet Ali Dokuzoğlu ve Mehmet Belen nezaretinde, cadde ve kaldırımlarda temizlik çalışması yaptı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden olayın yaşandığı yerde esnafla bir araya gelerek çalışmaları yerinde incelerken devletin yanlarında olduğunu ifade etti. Aile ve Sosyal Politikalar müdürlüğü ekipleri de bölgede hasar tespit çalışması başlattı.

RABBİM MİLLETİMİZİ KORUSUN
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bu hain kalleş saldırıdaki tek tesellimiz can kaybının olmaması. Tüm bunların yanında gerçekleştirdikleri başarılı terörle mücadele operasyonu nedeni ile kahraman güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Tüm İskenderunlu hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her daim muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.