KÖPEKLERİN SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA!

Hatay’ın Arsuz ilçesinde köpeklerden kaçmak isterken dengesini kaybederek bisikletten düşerek hayatını kaybeden Ahmet Doğan’ın o anları güvenlik kamera görüntüsüne yansıdı.

Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesinde Arsuz -İskenderun karayolu üzerinde yaşandı.
Ahmet Doğan bisikletliyle seyir halindeyken, o bölgede yoldan geçenlere havlayan sokak köpekleri ile karşılaştı. Bisikletiyle köpeklerden kaçmak isterken refüj kaldırımına çarparak yere düşen ve başından darbe alan Ahmet Doğan olay yerinde hayatını kaybetti. Doğan’ın bu yaşadığı anlar güvenlik kamerası kayda aldı.

BAŞKA CANLAR YANMASIN
Ahmet Doğan’ın hayatını kaybetmesinin ardından olay yerinde güvenlik kamerası görüntülerini ortaya çıkması üzerine yakınları köpeklerin saldırdığı yere gelerek bu soruna çözüm bulunmasını istediler.Ağabeyinin 60 lira günlük yevmiye ile bulaşıkçılık yaparak geçimini sağladığını belirten Mustafa Doğan, “Bu işin üzerinde kimse durmadı, biz bu konuda yetkilerden yardım istiyoruz, olayla ilgili davada açacağız” dedi.

İşten çıkıp eve gelirken marketin karşısında köpeklerin saldırısına uğradığını görüntülerde net görüldüğünü aktaran Mustafa Doğan “Köpeklerden kaçmaya çalışırken bisikleti ile refüje çarparak düşüp kaldırıma kafasını çarptıktan sonra can veriyor. Canımız ciğerimiz yandı, bunun içinde yetkilerden rica ediyoruz bu köpekleri başıboş bırakmasınlar, barınaklara yerleştirsinler, bir şeyler yapsınlar. İşte bakın oradalar topluca gelen araçlara bile saldırıyorlar. Bu olayın takipçisi olacağız. Hala kanı yerde duruyor ne gerekiyorsa yapacağız. Buradan geçen vatandaşlar dahi tedirgin biz bile korkarak geldik. Abimin kanı yerde başka anneler babalar ağlamasın” şeklinde konuştu.
Haber: Cuma KESEROĞLU