İSKENDERUN’DA PANDEMİ HASSASİYETİ!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Koronavirüs salgını ile mücadele sürecinin ilk başladığı andan itibaren tüm tedbir/kararların İlçede uygulanmasına üstün bir titizlik ve hassasiyet gösterİyor.

Kaymakam Yönden, İskenderun’da Covid-19 teşhisi konan her hasta için kişinin dış ortam ile temasını kesmek amacıyla ve bunu yaparken de temel ihtiyaç malzemeleri temini konusunda sorun yaşamaması amacıyla ekonomik durumuna bakılmaksızın muhtarların da bilgi ve referansı dahilinde bin TL nakdi yardımı yapıldığını söyledi.

KIZILAY’IN DESTEĞİYLE KYK YURDUNDA KALINABİLECEK
Kaymakam Yönden, “Ayrıca, teşhisi konan kişi / kişiler evinde kalmayı istememesi halinde ise Kaymakamlığımız uhdesinde ve Türk Kızılay İskenderun Şubesi finansörlüğünde KYK Yurdu yatakhanesinde misafir olarak kabul edilmekte ve hekimlerimiz kontrolünde karantina sürecini tamamlaması sağlanmaktadır.

Bununla birlikte karantina sürecindeki kişilerin ulaşımını sağlamak için İskenderun Belediyesi tarafından (2) araç tahsis edilmiş olup, 112 Acil Sağlık Hizmetleri bünyesindeki araçlarımızla da vatandaşlarımıza hizmet verilmektedir.

Bu hassasiyetimiz devam ederken; muhterem halkımızdan ricamız maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmesidir. Gelecekte ki güzel günlere erişmek bugünlerde ki titizlik, sabır ve dikkatimiz ile mümkün olacaktır. Haydi İskenderun birlikte başaralım” açıklamasında bulundu.