BİR DAMLA KAN İLE BİR CANA SAHİP ÇIKALIM!

MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar, Arsuz MHP ilçe yöneticisi Hasan Büyük, her yıl Cumhuriyet bayramı haftası içinde gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale dönüşen kan bağışı etkinliğinin bu yıl 3.’sünü düzenliyor.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve MHP Arsuz İlçe Başkanı Adem Koçloğ’un katılımıyla gerçekleşecek kan bağışı etkinliğinin yine büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Tüm vatandaşlarımızı 29 Ekim 2020 Perşembe günü saat 11.00- 17.00 arasında Karaağaç Sağlık Ocağı Yanı Semt Pazarı’nda gerçekleşecek olan kan bağışına davet eden İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar yaptığı açıklamada, “Her yıl Cumhuriyet bayramı haftası içinde gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı etkinliğimizin bu yıl 3.’sünü 29 Ekim 2020 Perşembe günü Karaağaç semt pazarında yeniden gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı etkinliğimize davet ediyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla en zor zamanımızda yanımızda olan Türk Kızılay’ını desteklemek için kan bağışını ihmal etmeyelim. Bir damla kan ile bir cana sahip çıkalım” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR