BASIN BİR MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sosyal tesislerde Gazetecilerle bir araya gelerek 21 Ekim Dünya gazeteciler gününü kutladı. Toplantıya İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları, gazeteciler cemiyet başkanları ve gazeteciler katıldı.

‘HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’
Düzenlenen toplantının ev sahipliğini yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Basın dünyada oldukça önemli bir kurumdur. Bu nedenle bölgemizde emek harcayan mücadale eden ve hakikatleri tarafsız şekilde yazan gazetecilerimizin her daim destekliyor ve onların yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

‘BASININ KATKISI ÇOK BÜYÜK’
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise “İskenderun’un basın konusundaki zengiliği oldukça fazla bizleri bugün bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Ben İskenderun Kaymakamı olarak basından son derece memnunum. Çünkü gerçekten bilerek ve gerçekleri araştırarak çalışma yapıyorlar. Özellikle korona virüs nedeniyle halkı bilinçlendirme konusunda son derece bizlere destek oldular” dedi.Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı nedeniyle gazetecilere Türk bayraklı tişört hediye etti.
Haber: Cuma KESEROĞLU