ULAŞIM KOLAYLAŞIYOR, TRAFİK AKICI HALE GELİYOR!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fen İşleri ekiplerinin Barıştepe ve Yıldırımtepe bölgesinde ihtiyaç olan yolları sıcak asfalt ile kapladığını ifade etti.

Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kentimizin birçok noktasında aynı anda çalışma yürüterek vatandaşlarımızın ulaşım noktasında sıkıntı çekmemesini sağlıyoruz. Daha öncede 2.etap çalışmaları kapsamında daha önce Akarca Kaledibi, Değirmendere bölgelerinde yolları sıcak asfalt ile kaplamıştık. Asfalt çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Birçok noktada sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması yapıldı. İhtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımız yolların sıcak asfalt ile kaplanmasından oldukça memnun. Hizmete devam” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ