SPOR TESİSLERİNİN YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kentimizin farklı yerlerine yapılmakta olan 10 adet halı saha ve 5 adet basketbol sahasının yapım işi hızla devam ediyor” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde yapımı devam eden basketbol ve halı saha projesi yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

PROJE HIZLA İLERLİYOR
İlçeye yeni ve modern spor tesisleri kazandırmaya devam edeceklerinin altını çizen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Yapımı devam eden spor komplekslerinde incelemelerde bulunuyoruz. Bölgede yaşanan büyük bir eksikliği gidermiş oluyoruz. Proje hızla ilerliyor. Çalışmaları sürekli takip ediyoruz. Büyük özenle ve titizlikle yapılan çalışmalar kısa sürede tamamlanacak. İlçeye yeni ve modern spor tesisleri kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kıymetli hemşerilerimize ve gençlerimize sağlık açısından da önemli ölçüde fayda sağlayacağı tesisler yapıyoruz. İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere imza atıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında spor tesisleri hizmete açılacak” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ