MUTLULUKLAR

Hatay bölgesinin sevilen isimlerinden, 22. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda çifte mutluluk yaşadı.

Nilgün& Mehmet Soydan çiftinin güzel kızı, Hacettepe Üniversitesi İngilizce iktisat mezunu Feyza ile Menşure& Kemal Ceylan çiftinin yakışıklı oğlu Makine Mühendisi Kenan Ceylan, harikalar diyarı olarak anılan Sincan/Ankara Göl düğün salonunda muhteşem katılımla evlatlarını mutluluğa yolcu ettiler.

Sincan belediye başkanının kıydığı nikaha, Enerji eski bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Hatay milletvekilleri Bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel, Ulak Haberleşme Genel Müdürü Ali Metin Balcı, Nuri Ceylan ve Ertürk Ceylan nikah şahitliği yaptılar.

Nikah töreninde kız ve erkek tarafında bulunan akrabalar, dostlar, arkadaşlar, komşular düzenlenen nikahta bir araya gelerek genç çiftin mutluluklarına, mutluluk kattılar.

Verdiği mesajda çok duygusal olan Mehmet Soydan “Kız babası olmak çok güzel. Ama yeni yuvasına göndermek çok zor. Seni çok seviyorum güzel kızım. Bana çok güzel evlatlık yaptın. İyi bir eş olacağına da inanıyorum” dedi.
Genç çifte mutluluklar dileriz.
Haber: Yılmaz AKPINAR