KONGRE MERKEZİ, KÜTÜPHANE, ÇOCUKLARA TABLET!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İGC’nin Rızkullah Terbiyeli başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dedi.
Başkan Terbiyeli de bir süre önce Covit tedavisi gören Başkan Tosyalı’ya bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

İGC’nin Basın Merkezi’ne gelen Tosyalı, çalışmalarıyla ilgili bilgi de verdi. İskenderun’un pek çok hizmete ihtiyaç duyduğunu kaydeden Başkan Tosyalı, bunları yapabilmek için gece-gündüz çalıştıklarını söyledi.

Şu sıralarda mahallelerin asfalt ve kaldırım işlerine yoğunlaştıklarını belirten Tosyalı; “Belediye olarak halkımıza pek çok hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Şehir stadı bir başka bölgede yapılacak. Şimdiki stadın yerine ise harika bir millet parkı yapacağız. Bize devredilen Ziraat Bahçesiyle ilgili çalışmalarımız olacak. Kongre merkezi ve Kütüphane de yapmak istiyoruz. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza, uzaktan eğitim konusunda yardımcı olup, tablet alacağız. Bu konuda bir çalışmamız var. İskenderun çok güzel bir şehir ve İskenderunlular bizden hizmet bekliyor” diye konuştu.

Ziyaretten ötürü teşekkürlerini ileten İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de; “Ziyaretiniz bizi mutlu etti. Sizin sayenizde İskenderun’un ileriye gideceğine inanıyoruz, çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Gece gündüz demeden hep sahadasınız. Bizlerde çalışmalarınızı ön plana çıkarma gayretindeyiz” dedi.
HABER MERKEZİ