KARADA ÇAKILTAŞI, DENİZDE BİR DAMLA SUYUMUZUN HAKKINI SAVUNACAĞIZ!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ile birlikte İskenderun’da sanayi sitesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Daha sonra İskenderun’da uzun yıllardır başarı ile sektörüne damga vuran Kahramanlar İnşaata ziyaret gerçekleştiren Lütfi Kaşıkçı’ya İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin ve MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt da eşlik etti.

Kahramanlar İnşaat yönetim kurulu başkanı Mustafa Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Faruk ve İsmail Kahraman ve Kadir Erkemen ile bir araya gelen Lütfi Kaşıkçı, Kahramanlar İnşaatın babadan oğula geçen güçlü ve başarılı bir Türkiye şirketi olduğuna vurgu yaparak şirketin Türk ekonomisinde önemli bir yerde olduğunu belirterek başarılarının devamını diledi.

İSKENDERUN MODERN SANAYİ SİTESİNE KAVUŞACAK
Ziyarette sorularında cevaplandıran MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “İskenderun sanayi sitesi esnaflarından yeni bir sanayi sitesi isteğini sürekli işitiyoruz. Yerinde görmek için ziyaret ettik. Bu konuda Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’in ciddi gayret ve çalışmaları var. İnşallah en kısa zamanda İskenderun sanayi esnafı modern bir sanayi sitesine kavuşacaktır” dedi.

HER ZAMAN HAZIRIZ
Kaşıkçı Türkiye’nin sıcak gündemi Doğu Akdeniz’de yaşanan gerilim ve Milli enerji konusunda da soruları cevaplandırdı. Ziyarette arka planda görünen Pirireis Haritasının ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Kaşıkçı “Karada bir tek çakıl taşı denizde bir damla suyumuzun hakkını hukukunu savunacağız. Milli enerjimizin karadenizden sonra Akdeniz’de çıkarılmasını umut ediyoruz. Enerji alanında dışa bağımlılığımız bu enerjiler ile inşallah son bulacaktır. Bu alanda atılacak adımların arkasındayız. Yunanistan’a bir asır önce verdiğimiz cevabı yine vermek için Türk Silahlı Kuvvetlerimiz de Milletimiz de her zaman hazır” şeklinde konuştu.

Kahraman’lar İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Kahraman ise bu haritayı ecdadımız çizdi bizde sahip çıkacağız şeklinde konuşarak ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Heyet, daha sonra sanayi esnafını ziyaret ederek, talep ve beklentilerini dinledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR