İTSO’YA VEDA ZİYARETİ

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay’da 6 yıldır görev yapan Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Gelir İdaresinde görevlendirilmek üzere Ankara’ya tayini çıktı. Görev yaptığı süre içerisinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, yapılan toplantılar ve bildirimlerle üyelere aydınlatıcı bilgiler verildiğini İTSO’dan da bu konuda büyük destek gördüğü için teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Mükelleflerimiz ile adeta köprü vazifesi kuran Vergi Dairesi yetkilileri ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, son çıkan mevzuatları, gelişmeleri sizlerin aracılığı ile üyelerimize gerek toplantılar, gerekse iletişim metaryelleri kullanılarak aktarılmaktadır. Yapmış olduğunuz başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni görev yerinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’un ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu yer aldı.

Ziyaret sonrası İTSO’da ziyarete açılan Atakaş Hatayspor’un kupası önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.