İSKENDERUN BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediyesi eğitime destek olmayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 23 Nisan İlk Okulu’nda devam eden çevre düzenleme çalışmalarını, okul müdürü ve mahalle muhtarı ile birlikte inceledi.

İskenderun Belediyesi gelen talepler doğrultusunda okullara verdiği destek hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. 23 Nisan İlkokulu bahçesine parke döşeyerek, tozla mücadele eden İskenderun Belediyesi, aynı zamanda öğrencilere eğitimlerinde destek oluşturacak bahçe düzenlemesini de yaptı.

Eğitime ve eğitimcilere her konuda destek hizmeti sunmaya çalışan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Çocuklarımızın geleceğini önemsiyoruz. Onların vatana ve millete hayırlı bireyler olmasının da bizlerin sorumluluklarını yerine getirmesi ile mümkün olabileceğinin farkındayız. Bu sebeple ilçemizde bulunan okullara destek olarak; eğitim kurumlarımızın çevre düzenlemesi gibi ihtiyaçlarını karşılamaktayız. 23 Nisan İlkokulu’nda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR