BAŞKAN FATİH TOSYALI, ENGELLERİ ‘ENGELLİLER’ İÇİN AŞIYOR!

İskenderun Belediyesi’ne başvuran vatandaşların talebi üzerine, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın desteğiyle 6 engelli vatandaşın akülü engelli aracı ihtiyacı karşılandı.

Belediyenin Hizmet binasında düzenlenen teslim töreninde engelli vatandaşlar, yeni araçlarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Belediye ekipleri, 6 engelli vatandaşın evine giderek, akülü tekerlekli sandalyelerini ulaştırdı.

MESAFELER ENGEL DEĞİL
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı uzağı yakın ederek, engelli vatandaşları mutlu etti.
Başkan Tosyalı, tüm vatandaşların öncelikle sağlık ihtiyaçları konusunda yanlarında olmayı esas aldıklarını belirterek, “Engelleri ortadan kaldırmak için engelli vatandaşlarımızın, hayatını kolaylaştırabilmek için çok önemli olan bu tekerlekli sandalyelerimizin dağıtımı için küçük bir tören düzenledik. Biz aslında ihtiyaç sahibi olan çok sayıda kişiye yardım yapıyoruz. Sağ elin verdiğini sol el görmesin anlayışı ile biz diğer yardımları gizli olarak yapıyoruz. Farkındalık yaratmak, hayırseverlerimizi bu işe sokmak için bu dağıtımı basına açık yapıyoruz. İskenderun’da hayır yapmak isteyen insanlar var. Gelin, hep beraber daha çok engelli bireyin hayatını kolaylaştıracak adımlar atalım. Artık şehirde bu araçlara ihtiyaç duyup benim aracım yok diyen kimse kalmasın bunu amaçlıyoruz. Bunu da başaracağız o yolda gidiyoruz” dedi.

Akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelli vatandaşlar da, artık kimseden yardım almadan dışarı çıkabileceklerini söyleyerek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’na bu anlamlı katkılarından ötürü teşekkür ettiler.
Haber: Yılmaz AKPINAR