YENİ NESİL VİP EĞİTİM KURUMLARI GÜCÜNÜZE GÜÇ KATMAYA GELİYOR

Yeni Nesil Vip Eğitim Kurumları, öğrencilerin uygun eğitim ve öğrenme ortamı içerisinde sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkartmayı, modern zamanların hızla gelişen teknolojisini takip edebilmesini, kendisini doğru ve rahat ifade edebilmesini ve her şeyden önce okul yaşamında “mutlu öğrenciler” olarak hissetmesini hedefliyor.

Karaağaç Konarlı Mahallesi, Bahçeşehir Koleji (eski İKEM Koleji) çaprazında bölgenin en güçlü kadrosuyla eğitim sezonuna başlayan Yeni Nesil Eğitim Kurumları, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun sınıf ortamlarıyla, yeni neslin tercihi olmaya devam ediyor.

‘Önce Dinle Sonra Kayıt Ol’ sloganıyla hareket eden Yeni Nesil Eğitim Kurumları, sınırlı kontenjanıyla geleceğe kayıt yolunda yerini alacak öğrencileri bekliyor.

Yeni Nesil Eğitim Kurumları’nın kurucusu başarılı eğitimci Reşat Demircan, “Yeni Nesil Eğitim Kurumları’nın parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Kim olduğumuzu bilerek kendimizi başarıyla ileri taşımaya ve yaratmaya devam ediyoruz. Yaptığımız seçimlerin ve verdiğimiz kararların sorumluluğunu alıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapma bilinciyle hareket ediyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR