İSKENDERUN FK 3. LİG’DE!

3. Ligde mücadele eden Erzinspor A.Ş.’nin hisselerinin el değiştirmesinin ardından İskenderun FK A.Ş. ismiyle yeni sezonda mücadele edecek.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve kulüp başkanlığına getirilen 22 yaşındaki genç ve başarılı işadamı Enes Ege Aygün ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonda 3. Lig’te top koşturacak İskenderun FK’nın yol haritasını anlattı.

İskenderun’da büyük yankı uyandıran gelişmede İskenderun FK için destek çağrısında bulunuldu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun FK artık 3. Lig’te. Bu sürece katkı sunan Enes Ege Aygün kardeşimize, İTSO Başkanımız Levent Yılmaz’a, Milletvekilimiz Abdulkadir Özel’e çok teşekkür ederim. Bu takım İskenderunlular’ın takımıdır. Bizler burada gerekli desteğimizi dün olduğu gibi bugün de yarın da vereceğiz. Tesisleşme konusunda, yeni bir stat konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan böyle İskenderunlu hemşerilerimizle birlikte takımımızı hak ettiği yere birlikte taşıyacağız. Kuracağımız ‘futbol köyü’ takımın altyapısına katkı sunacaktır. İskenderun FK’nın kulüp başkanı Enes Ege Aygün kardeşimiz olmuştur. Yeni yönetim de İskenderun’u temsil edecektir. Hayırlı uğurlu olsun. İskenderun Belediye Spor’umuza da BAL Liginde destek çıkacağız. Futbolu zevkle, coşkuyla taraftarlarımıza izletmek istiyoruz” dedi.

GENÇ VE DİNAMİK BAŞKAN
2. Lig takımı Kastamonuspor’un ve İskenderun FK Kulüp Başkanı Enes Ege Aygün ise ‘kurumsallaşma’ vurgusu yaparak, İskenderun’u çok sevdiğini, bu şehrin özel olduğunu aktardı.

Aygün, “İskenderun FK’nin başarısı için elimden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İskenderun ne istiyorsa ona göre ayak uyduracağız. Bu şehrin takımını en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle doğru hedefler peşinde koşturacağız. Bizim tek beklentimiz, İskenderunlular’ın bu takıma manevi açıdan sahip çıkmasıdır. Yol haritamızı belirledik. Yeni yönetim, başarılı ve kaliteli bir kadro ile güzel günler bizi bekliyor” dedi.
İskenderun FK Kulüp Başkanı Enes Ege Aygün’ün heyecanı görülmeye değerdi.

İskenderunspor FK Kulüp Başkanı Enes Ege Aygün, en kısa sürede yönetimi oluşturarak ligin başlamasına sayılı günler kala transferleri tamamlayıp takımı kampa almayı planladıklarını da belirtti.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ise, İTSO olarak gerek maddi gerekse manevi açıdan takıma destek çıkacağız. Tecrübemizi aktaracağız. Omuz omuza vereceğiz. HBB Başkanı Sayın Lütfü Savaş ile de görüştük. Yarın yanına da gideceğiz. Hatayspor ile İskenderunspor arasında bir dayanışma olacak. Birbirimize destek vereceğiz. Lütfü Başkanımız, takıma futbolcu desteği vereceğini açıkladı. Bizler de Enes Ege Aygün kardeşimizle birlikte kafa kafaya verip, bu güzel şehrimize başarılı bir takım kazandıracağız. Benim İskenderunspor’da oynadığım dönemde, takımın antrenmanlarını izlemeye 5 bin kişi gelirdi. İskenderun’un o vakit nüfusu 60 bin iken, maçları izlemeye stada 20 bin taraftar akın ederdi. Bugün aynı coşkuyu ve heyecanı yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bunun için artık kenetlenmemiz gerek. Hep beraber bu takıma destek çıkmalıyız” açıklamasında bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR