HATAY’A ATANAN KAYMAKAMLAR GÖREVE BAŞLADI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 14.07.2020 tarih ve 2020/362 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilimiz Kırıkhan Kaymakamlığına atanan Mahmuthan Arslan, Hassa Kaymakamlığına atanan Kadir Yurdagül ile aynı kararnameyle Yayladağı Kaymakamlığına atanan Muhammed Baytok’u kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Kaymakam Arslan, Yurdagül ve Baytok’a yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.Kırıkhan Kaymakamı Arslan, Hassa Kaymakamı Yurdagül ve Yayladağı Kaymakamı Baytok ise, nazik kabulleri ve iyi dileklerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ettiler.

VALİ DOĞAN, TÜMGENERAL UZUN’U AĞIRLADI
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı’na atanan Tümgeneral Erhan Uzun’u makamında ağırladı.

Gerçekleşen kabulde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan, Yüksek Askeri Şura Toplantısında alınan kararla Adana 6. Mekanize Piyade Tümen ve Müşterek Özel Görev Kuvvet (MÖGK) Komutanı iken Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı’na atanan Tümgeneral Uzun’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.Tümgeneral Uzun ise, nazik kabulü ve iyi dileklerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.
HABER MERKEZİ