ATAKAŞ HATAYSPOR SEZONA HAZIR!

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile Atakaş Şirketler Grubu arasında isim sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, kulüp başkanı Nihat Tazearslan ve Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın katılımıyla İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda imza töreni gerçekleştirildi. Tazearslan, törende yaptığı konuşmada, kenti Süper Lig’de temsil edeceklerini belirterek, “Süper Lig’in süper bir takımı olacağız” dedi.

Törene; HBB Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve STK temsilcileri de katıldı.

‘KALİTELİ BİR KADRO KURMAYA ÇALIŞIYORUZ’
Medeniyetler şehrine yakışır bir takım oluşturmak için el birliğiyle mücadele edeceklerini vurgulayan Tazearslan, “Kaliteli, bizi gururla temsil edecek bir kadro kurmak için çalışıyoruz. Şampiyon takımımızdan 9 futbolcu ile yollarımızı ayırırken, şu ana kadar 5 futbolcu takımımıza dahil olmuştur, 7 sporcu ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Gelecek haftadan itibaren localarımız ve kombinelerimizi taraftarlarımız alabileceklerdir” ifadelerini kullandı.
Recep Atakaş da sponsorlukların takımlar için önemine değinerek, futbolun maliyetli bir spor olduğunu dile getirdi.

İSKENDERUN FK’YA DESTEK ÇAĞRISI
‘Atakaş Hatayspor’ isim hakkı tanıtım toplantısında HBB Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya dönüp, “Sayın Tosyalı’nın da yardımını bekliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da anında karşılık vererek, “İskenderunspor artık profesyonel olarak 3.Lig’de.. Hayırlı olsun! Bizler şehrimizin takımı İskenderunspor’a destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Herkesi İskenderunspor’a destek vermeye bekliyorum” dedi.
Başkan Tosyalı’nın bu sözleri salonda büyük alkış aldı.
Vali Doğan da, “Hatayspor ve İskenderunspor’u birbirine kenetlememiz lazım. Bu konuda bir çalışma var” diyerek, başarılar diledi.

‘KENETLENELİM’
Hatayspor’un desteklerle başarıya ulaşacağına inandığını aktaran Atakaş, “Bizler, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece Hatayspor’un her kulvarda başarılı olacağına yürekten inanıyorum. İnşallah şampiyonluğu da kutlayacağımız günler için kenetlenelim ve yolumuza bakalım. Bizler Atakaş olarak Hatayspor’a isim sponsoru olmamızdan dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz” şeklinde konuştu.

Vali Doğan da anlaşmasının yerinde ve isabetli olduğunu belirterek, “Her kesim ve inançtan insan Hatayspor’un Süper Lig’e çıkmasından mutluluk duydu ve keyif aldı. Bu ortak değeri de yaşatmamız lazım.” değerlendirmesinde bulundu.Konuşmaların ardından Hatayspor Kulübü ile Atakaş Şirketler Grubu arasında isim sponsorluğu sözleşmesi imzalandı. Buna göre, bordo-beyazlı ekip 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de Atakaş Hatayspor adı ile mücadele edecek.