ARSUZ’DA KURUM AMİRLERİ TAM KADRO COVİD DENETİMİNDE

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Asaf Güven ve beraberindeki kurum amirleri, çarşı esnafı ve sahil kesiminde yaptıkları denetimde sosyal mesafe ve maske kuralına uyan vatandaşları tebrik ederken, maskeyi düzgün takmayan vatandaşları da uyardı.

Son günlerde ülke genelinde koronavirüs vakalarında yeniden artışın başlaması üzerine Kaymakam Sarı, İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliğinin genelge ve talimatları doğrultusunda ilçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimini artırdı.

Yapılan denetimlerde iş yerleri ziyaret edilerek kurallara uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Sosyal mesafe ve maske kuralına uyum sağlayan vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyet, kurallara uyum sağlandığı takdirde salgın sürecinin en başarılı şekilde atlatılabileceğini söylediler.

Maskesini düzgün takmayan vatandaşlara da kurallara uyması yönünde uyarılarda bulunan Kaymakam Sarı, salgın sürecinde hayatın bir parçası olan maske kullanımını alışkanlık haline getirilmesi ve toplum sağlığı için düzgün bir şekilde kullanılması gerektiğini ifade etti.

Denetime Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Asaf Güven, Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, Jandarma Komutanı Erkan Karakaş, Sağlık Müdürü Yasin Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz katıldı.
HABER MERKEZİ