NUMUNE MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Numune Mahallesi sakinleri mahallede yapılan asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Numune Mahallesi Barış Sitesi önünde Numune Mahallesi muhtarı Ethem Ayseki ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahallede yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı, “Kent genelinde başlatmış olduğumuz asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Her mahalleye eşit hizmet götürüyoruz. İhtiyaç olan tüm bölgelerde program dâhilinde asfalt çalışması yapılıyor. Tüm bu hizmetleri yaparken vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile birlikte istişare halinde yapıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Numune Mahallesi sakinleri ise Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Mahalle sakinleri, “Mahallemiz şimdi gerçekten çok güzel oldu. Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının sayesinde daha kullanışlı ve temiz bir yola kavuştuk. Eskiden yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise rahatlıkla kullanılıyor. Başkanımız Fatih Tosyalı’ya ve ekiplerine mahallemizde ve sokağımızda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Başkan Fatih Tosyalı daha sonra farklı noktalarda devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek esnaflar ile bir araya geldi.
HABER MERKEZİ