ALTIN ATEŞ KİMYA YÜKSELİŞ’TE!

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye, araştırmasını yaptı. Türkiye’nin en büyük şirketleri 2019 listesinin açıklandığı isimler arasında Altın Ateş kimya yükselişini sürdürerek 331. Sırada yerini aldı.

Bölgemizin güven ve istikrar konusunda gururu olan şirketler arasında yükselişini sürdüren Altın Ateş Kimya A.Ş. Türkiye’nin en büyük firmaları arasında tırmanışını sürdürüyor. Fortune 500 sıralamasında son üç yılda Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında giderek yükselen trendiyle adından söz ettiren Altın Ateş Kimya A.Ş. bu yılda trendini yükseltmeyi başardı.

Altın Ateş Group yönetim kurulu başkanı Uğur Ateş, Kimya, Plastik Hammadde, Gübre, Tarım Ürünleri, Demir ve Çelik, Doğalgaz, Lojistik ve Teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Altın Ateş’in, İskenderun-Mersin-G.Antep-İstanbul- İzmir –Bandırmada yükleme ve depolama alanlarından müşterilerine en hızlı ve güvenilir hizmeti verdiğini belirterek, İskenderun ve İstanbul satış ofisleri ile aynı zamanda İskenderun’da toplam 2 adet A Tipi Gümrüklü Antreposu ve 100.000 m2 yakın açık/kapalı depoları ve siloları ile birlikte bölgenin en büyük depolama alanlarından birine sahip olduklarına dikkat çekti. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ( Kovid 19)pandemi süreci ile birlikte gelen ekonomik durgunluğun en kısa sürede atlatılacağına inandığına vurgu yapan Uğur Ateş Türkiye’nin ekonomisine ve istihdamına 7 bölge ve 62 şehirde katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.
HABER MERKEZİ