BAŞKAN FATİH TOSYALI, LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gerçekleştirilecek olan Liseye Geçiş Sınavı LGS ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, öğrencilerin sınava rahat ve sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Mesajında öğrencilere sınavla ilgili tavsiye ve nasihatlerde bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Geçmiş yıllarda kazandıkları başarılarla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz gibi bu yılda sınava girecek olan öğrencilerimizin aynı performansı göstereceğine olan inancımız tamdır. Yeni tip korona virüsün Kovid-19 ülkemizde görüldüğü günden bu yana tedbirlerimizi en üst seviyelere çıkarttık. Belediyemiz tarafından okullarımız dezenfekte edildi.

İnanıyoruz ki öğrencilerimiz uzun bir süredir hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek hayalini kurdukları liselere yerleşeceklerdir. Öğrencilerimizin sınavda iyi bir başarı elde etmesi kuşkusuz en büyük dileğimizdir. Bu anlamda sınava girecek olan öğrencilerimizin konsantrasyonlarının dağılmaması için sınav öncesi ve sınavın bitimine kadar geçen süre zarfında sessizlik için gereken hassasiyet ve duyarlılığın gösterilmesini önemle rica ediyoruz. Bu vesile ile bir kez daha sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarı ve zihin açıklığı diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ